top of page

VÉLEMÉNYEK

Untitled-1-01.png

Minden alkalom után azt érzem, mintha egy új testet kaptam volna. Kiradírozza a görcsöket, feszüléseket, fájdalmakat, és egy tiszta lappal, minden irányba mozgó testtel jövök el.

 Nagyon szeretem, hogy az elején mindig van egy állapotfelmérés, és azalapján személyre szabottan masszíroz.

M. Sára

Untitled-1-01.png

Nagyon profi, ajánlom mindenkinek! Rettentően alapos, figyelmes,  lelkiismeretes, megtalálja a megfelelő megoldásokat a probléma kezelésére, és még otthoni gyakorlatok végzésére is ad muníciót.

V. Zsuzsa

Untitled-1-01.png

Budapesten voltam már több masszornel, de egyiknél se tapasztaltam ilyen magas szakértelmet, mint Anikonal. A fájdalmaim már az első kezelés után elmúltak, ezt korábban sosem tapasztaltam. Masszázs közben is ratapintott egyből a fájdalmas pontokra. A mozgasterapia terén is végtelenül kedves és segítőkész. Az egész miliő barátságos hangulatot áraszt, könnyű ellazulni.

H. Ivett

Untitled-1-01.png

Hatalmas szerencse, hogy Anikó keze alá kerültem, mert minden alkalommal a legmegfelelőbb módon tudta kezelni a panaszaimat, és kipihenten, lazábban, nyugodtabban, a fájdalom megszűnésével távoztam tőle.

Szeretem a nyugalmat, ami körülveszi őt, a figyelmet, amit ad és a holisztikus szemléletmódját, ahogy a felmerülő kérdésekhez hozzá áll. És a masszázs közbeni playlistje is szuper!

M. Levente

Untitled-1-01.png

Őszintén megdöbbentett az a szakmai profizmus, amivel Anikónál találkoztam, pozitív értelemben. "Így is lehet egy masszázshoz hozzáállni", gondoltam eleinte, de több mint egy év után azt gondolom, csak így lehet. Visszatérő hát- és derékfájdalmaimra nem (csak) felületi kezelést ad rendszeresen, de együtt feltárjuk a problémák gyökerét is. Mindez ráadásul barátságos hangulatban és otthonos közegben. Anikón érződik, hogy nem csak csak érti, de szereti is a munkáját.

P. Bence

Untitled-1-01.png

Azért szeretek Anikóhoz járni, mert minden alkalom olyan zen, megérkezek a jelenidőbe, tanulok a testemről, végül feltöltődve megyek el. Élvezem, hogy egyre tudatosabb, mozgékonyabb és erősebb vagyok, a panaszaim csökkennek, elmúlnak. Jó érzés egy alapos, felkészült és emberileg is szerethető szakemberrel együtt dolgozni, legyen szó fascia masszázsról, köpölyözésről, hegkezelésről vagy kiegészítő terápia kereséséről. Csak ajánlani tudom!

D. Kinga

bottom of page