top of page

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

Hogyan érdemes készülnöm, szükségem lesz-e váltóruhára?

Azt javaslom, hogy egy kényelmes fehérneművel / alsóneművel készülj a mozgásvizsgálathoz, amiben szabadon tudsz mozogni, és nem takarja a hátad. A további mozgásokhoz, SMR-henger betanításához hozhatsz magaddal mozgáshoz alkalmas váltóruhát. A teremben lesz lehetőséged kényelmesen átöltözni.

Van-e nálad kártyás, illetve SZÉP-kártyás fizetési lehetőség?

Jelenleg utólagos banki átutalással tudtok nálam fizetni, amire a számla kiállítása után kerül sor. Ennek részleteit a kezelés után szoktuk egyeztetni. SZÉP-kártyát sajnos jelenleg nem tudok elfogadni..

Valami közbejött, mégsem tudok elmenni a megbeszélt időpontomra.

Előfordul, hogy valami miatt még sem tudsz eljönni a lefoglalt alkalomra. Amennyiben ezt a kezelés előtt idejében jelzed, kihúzlak az időpontról, és ha igényt tartasz rá, megbeszélünk neked új időpontot. A 24 órás szabály értelmében viszont, hogyha a lemondás a kezelést megelőző 24 órán belül történik, abban az esetben a kezelés árát meg kell téríteni, illetve az alkalom a bérletből levonásra kerül.

 

Hány alkalomra lesz szükségem, hányszor kell találkoznunk majd?

Találkozásaink számát számos tényező befolyásolhatja. Milyen problémakörrel keresel fel, milyen mozgásos előéleted van, végzed-e a javasolt házifeladatokat.
Bizonyos eseteknél 2-3 találkozás is elegendő lehet, és van, akivel egyeztetések után egy hosszabb közös folyamatba kezdünk. 

Esetenként az is előfordulhat, hogy tünetegyütteseid a kompetenciahatáraimon kívül esnek, ebben az esetben a megfelelő további szakemberhez, például orvos, dietetikus, vagy manuálterapeuta kollegához irányítalak tovább, ekkor is minden információval ellátlak, és nem maradsz segítség nélkül.

Fájdalmas lesz-e a kezelés?

Alkalmazott terápiáim között jelen van olyan is, ami járhat pillanatnyi kellemetlenséggel, akár  fájdalommal is. Ilyen például az FDM terápia, vagy akár bizonyos masszázsfogások. Nekem  meggyőződésem hogy ezeket a módszereket szintúgy személyre kell szabni, mint minden más kezelést. Amennyiben az eredményesség érdekében egy fogást mélyebben, erősebben kellene kivitelezni, erről minden esetben előre tájékoztatni foglak és mindent csak a te beleegyezéseddel, a te határaidon belül, aznapi fájdalomtoleranciádnak megfelelően fogunk végezni. Ezért is a tiszta kommunikáció és őszinte visszajelzések a folyamat elengedhetetlen részét képezik.

Meddig érvényes az ajándékutalványom / bérletem?

Az ajándékutalványok és bérletek érvényessége 6 hónap. Kérlek figyeld a lejárati időt, hogy idejében találjunk neked szabad időpontot! Magát az utalványt nem kell feltétlenül magaddal hoznod az alkalomra, nálam minden a kártyán található információ regisztrálva van.

bottom of page